Pensionsbetingelser

Vaccinationer mv.
Din hund skal indenfor de sidste 12 måneder være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og leverbetændelse. Medbring gyldigt vaccinationsbevis. Hunden skal endvidere være behandlet og fri for lopper samt rask og sygdomsfri. Syge hunde modtages ikke.

Forsikring
Hunden skal være ansvarsforsikret og dækket af din egen forsikring under opholdet. Hundens ophold på Skovlygård sker for øvrigt på ejers eget ansvar.

Dyrlæge/sygdom
Hvis din hund bliver syg under opholdet, ringer vi efter pensionens egen dyrlæge – med mindre vi har aftalt andet med dig. Du skal selv efterfølgende betale dyrelægeregningen. Er hunden ikke dækket af en sygeforsikring, eller dækker sygeforsikringen ikke det, hunden fejler, og dyrelægebehandlingen bliver mere end kr. 3.000,-, forsøger vi at kontakte enten dig eller den oplyste kontaktperson, inden behandlingen iværksættes. Vi påtager os intet ansvar for smitsomme sygdomme, som din hund evt. påføres under opholdet på Skovlygård.

Medicin
Vi giver gerne din hund medicin. Du bedes dog medbringe en skriftlig instruktion i dosering af medicinen.

Mærkning
Hunden skal ved indlevering bære halsbånd eller sele.

Egne sager
Vi anbefaler, at du medbringer hundens egen kurv og også gerne andre sager, som dufter velkendt – det er med til at gøre opholdet ”hjemmeligt”. Medbragte sager er dog på eget ansvar.

Foder
Vi fodrer med kvalitetsfodret ”Concept for life”. Du er velkommen til at medbringe eget foder. Der er dog ingen reduktion i prisen, og du bedes have pakket det i portionsposer svarende til ét måltid pr. pose.

Ej velkomne hunde
Kamp- og muskelhunde tages ikke i pension. I vores verden betyder det hunde som Amstarff, American Bulldog, Pitbull, Staffordshire Bullterrier og krydsninger heraf. Vi forbeholder os retten til at afvise hunde, der ved modtagelsen udviser bidsk og aggressiv adfærd overfor os eller andre hunde

Ryttermosevej 51 • 3230 Græsted

Tlf. 40 30 87 59