Om Skovlygård Hundepension

Skovlygård Hundepension er en lille familieejet pension beliggende i det mest naturskønne område – direkte op til Gribskov ved Mårum i Nordsjælland.

Pensionen er helt nybygget i 2009 og opført og indrettet kun til det formål at få vores gæster til at føle sig godt tilpas, mens de er væk fra deres vante omgivelser.

Lad os slå fast med det samme at Skovlygård ikke er stedet, hvor vi konkurrerer på pris. Hvis du udelukkende vælger din hunds pension efter prisen, skal du finde et andet sted…

Men hvis du tværtimod ønsker det bedste for din hund, er vi ikke et øjeblik i tvivl om, at du hos Skovlygård Hundepension finder det rette sted. Vi har f.eks. indrettet en helt separat Minipension, hvor de små hunde opholder sig – uden indblanding fra de store. Her er mere fred og ro – og lidt mere eksklusivt. Dermed er trygheden for de små helt i top.

For at skabe et miljø uden larm og stress har vi valgt kun at have plads til 16 hunde, hvilket giver optimale betingelser for vores små gæster. Vi har masser af tid til hver enkelt gæst – din hund bliver ikke bare et nummer i en uendelig kø af hunde. Graden af opmærksomhed ser du f. eks. ved følgende forhold, som er standardydelser, der er inkluderet i vores dagspriser.

  • Store, lyse værelser der rengøres hver dag
  • Aircondition og gulvvarme
  • TV overvågning døgnet rundt
  • Brand- og indbrudsalarmer
  • Billedeservice, der hver uge viser friske billeder fra dagligdagen hos pensionærerne
  • ”Hvordan går det?” tjeneste via SMS eller mail – 1-2 gange ugentligt
  • Hver enkelt hund har direkte adgang til egen gårdhave med græsbelægning

Alle hunde kan tilkøbe en aktivitetspakke, der dagligt indeholder 2 lange gåture i Gribskov med en makkerhund, og ligeledes 2 daglige legeture i vores 5.000 m2 store Legeland. Her kommer hundene ud sammen, og enten leger de med hinanden eller også med bold.

Som du kan se, så er de ydre rammer på plads, således at din hunds ophold på Skovlygård vil blive en positiv oplevelse. Hvad angår de indre rammer, vil vi foreslå, at du kommer forbi pensionen, således at du kan danne dig et indtryk af det miljø, som vi gør vores yderste for at skabe. Et miljø med engagement I dyrene – og masser af aktiviteter FOR dyrene.

Skovlygård – det næstbedste sted for din hund

Ryttermosevej 51 • 3230 Græsted

Tlf. 40 30 87 59