Om kattepensionen

Vores kattepension er indrettet i en separat, nyistandsat bygning – langt væk fra hundepensionen. Her har vi 12 individuelle værelser – alle i 2 etager med klatremiljø indeholdende hule, hylde og kradsebræt tillige med kattebakke, vand og madskål.

2 gange dagligt kommer katten ud i den store udendørs voliere, hvor havens og Gribskovs fuglevildt kan iagttages. Hvor længe katten ønsker at blive her, afgør den næsten selv…..

Nogle katte vil passe sig selv, mens andre gerne vil have opmærksomhed – begge typer tager vi hensyn til i den daglige omgang. 2 gange dagligt bliver katten tilbudt foder i form af frisk kattemad, mens den hele tiden har adgang til tørfoder.

Pensionen er indrettet med gulvvarme, således at der året rundt er en behagelig temperatur i ”kattehøjde”. Tillige spiller vi dæmpet musik – alt sammen for at få din kat til at slappe af.

Ankomst og afrejse

Ankomst
Når du ankommer til Skovlygård, bedes du i første omgang lade din kat blive i bilen, da vi først skal have klaret de praktiske forhold. Når de praktiske forhold er afklaret, bliver du bedt om at hente din kat samt evt. medbragte sager som kurv mv.

 
Afrejse
Når dagen er kommet for afhentning af din kat, bedes du henvende dig i receptionen, hvorefter vi sammen vil hente din kat.

Ryttermosevej 51 • 3230 Græsted

Tlf. 40 30 87 59