Ny prisstruktur for hundepensionærer pr. 1. september 2019

Da efterspørgslen efter pasning af hunde i weekenderne nærmest er i eksplosiv vækst, har vi besluttet os til at ændre vores nuværende prisstruktur. Fra at være ens alle ugedage bliver prisen nu forskellig  –  afhængig af ugedagen. Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag er prisen fortsat kr. 325,- pr. påbegyndt dag, medens den for fredag, lørdag og søndag vil være kr. 375,-. Den sidst nævnte  pris gælder for disse 3 dage, uanset om opholdet kun ligger i disse dage, eller strækker sig over andre hverdage. Prisen for et ophold kan altså indeholde dage til kr. 325,- og dage til kr. 375,-.

Nye muligheder for hunde- og kattepensionærer

For at give vore firbenede kunder de bedste aktivitetsmuligheder har vi pr. 1. oktober 2018 indviet et nyt legeland til hundene, og det udendørs voliere for kattene har fået en kraftig opdatering.

Det nye legeland – vi kalder det Legeland 2 – for hundene er næsten 3 gange større end det nuværende legeland, så det nu er muligt for hundene rigtigt at strække igennem, når de skal lege med hinanden, eller der skal kastet med bold. Det nye legeland ligger i forlængelse af Legeland 1, som selvfølgelig er bibeholdt. Næste gang du kommer til Skovlygård, så sig gerne til, og du vil få en fremvisning af vores nye tiltag – det ligger lige bag selve hundepensionen.

Udsigt over Legeland 2 med legende hundegæster og Gribskov i baggrunden

Det udendørs voliere for kattene er blevet opdateret med mange nye elementer. Her er kommet nye klatreområder, helt nyt græstæppe tillige med en meget stor sandkasse samt et udsigtspunkt, hvor kattene kan sidde højt og følge med i dyrelivet i haven og på de omkring liggende marker.

View over det nye voliere

Ryttermosevej 51 • 3230 Græsted

Tlf. 40 30 87 59